fbpx

   

[email protected] +38162222909

Dobrodošli u Padobranski klub Feniks!

Nalazimo se na beogradskom aerodromu Lisičji Jarak (LYBJ), 13km severno od centra Beograda, u blizini Padinske Skele. Sa površinom aerodroma od 164 hektara okruženim njivama sa svih strana, čak i ako promašiš ceo aerodrom, naći ćeš bezbedno mesto za prizemljenje bez prepreka.

Verujemo da je priprema ključ uspeha i našu drop zonu smo uredili sa time na umu. Imamo veliki prostor za pakovanje na otvorenom, gde te niko neće ometati dok pakuješ padobran, učionicu u kojoj možeš unapred da isplaniraš skok i analiziraš video nakon skoka, kao i trenažer za proveru vanrednih procedura.

Tvoja oprema je ključ mekog i bezbednog sletanja, i naš tim iskusnih pakera je tu da ti pomogne u održavanju tvoje opreme u ispravnom stanju. Od svakodnevnih zadataka kao što je pakovanje glavne kupole, do većih intervencija, uključujući i pakovanje rezerve – tvoja oprema je u sigurnim rukama.

Kada te uhvati glad tokom skakačkog dana, uvek možeš nešto spremiti u našoj maloj kuhinji, pridružiti nam se na roštilju na livadi (koji se često pravi vikendom) ili otići do aerodromskog restorana koji je u blizini zone za prizemljenje.

Ostanimo u kontaktu! Prijavi se na našu mailing listu i budi informisan o svim našim aktivnostima!

Kako do nas

Beogradski javni prevoz

Ukoliko dolaziš iz Beograda javnim prevozom, postoji par linija koje dolaze iz centra, i iz drugih delova grada. Autobus 101 kreće sa stanice “Omladinski stadion” i staje na samo par stotina metara od drop zone. Sa druge strane, ako dolaziš sa Novog Beograda, autobus 85 će te prevesti preko reke i onda ćeš preći na autobus 101. Više informacija o Beogradskom javnom prevozu možeš pogledati ovde.